Dobrodošli u B1T solutions gdje inovacija poprima oblik u svijetu 3D tehnologije.

Shvaćamo da iza svakog projekta stoji jedinstvena vizija i posvećeni smo ostvarenju te vizije. Naš pristup usmjeren na klijenta uključuje otvorenu komunikaciju, suradnju i istinski entuzijazam za kreativni proces. Svaki projekt ne gledamo samo kao zadatak, već i kao priliku da doprinesemo uspjehu i inovativnosti naših klijenata.
Stručnost
Potpomognuti timom vještih profesionalaca s dubokim razumijevanjem 3D tehnologija, donosimo stručnost u svaki projekt.
Tehnologija
Ulažemo u najnoviju tehnologiju 3D tehnologije kako bismo osigurali preciznost, brzinu i neusporedivu kvalitetu u svakom aspektu naših usluga.
Prilagođena rješenja
Prepoznajući jedinstvenu prirodu svakog projekta, krojimo naše usluge kako bi zadovoljile vaše specifične zahtjeve, pružajući personalizirana rješenja koja nadilaze očekivanja.

više o nama

Nastali smo iz zajedničke strasti za inovacijom i vizije da se revolucionarizira način na koji se ideje materijaliziraju.

Ponosimo se svojom sposobnošću spajanja tehničke stručnosti s umjetničkim njuhom, osiguravajući da svaki klijent dobije holističko i neusporedivo iskustvo usluge. Naše putovanje obilježeno je predanošću izvrsnosti, kontinuiranom učenju i dubokim poštovanjem transformativne moći 3D rješenja.

oprema i software

Ponosimo se visokim asortimanom opreme i programskih riješenja visoke kavalitete

Naša vrhunska oprema pomno je odabrana kako bi se osigurala preciznost, učinkovitost i svestranost u našem rasponu usluga.
Stratasys F370

Stratasys F123 serija strojeva najpouzdanija je u svijetu industrijskih 3D printera. Osmišljeni kako bi korisniku pružili maksimalnu učinkovitost, Stratasys F123 3D printeri utemeljeni su na 30 godina istraživanja od strane Stratasysovih inženjera, dizajnera i edukatora. Za korisnika to znači 100% točnosti, proizvodi izvrsnih mehaničkih svojstava i ponovljive rezultate. Svaki put.

CREALITY ENDER 5 S1

Creality Ender 5 S1 3D printer predstavlja novi proizvod Ender 5 serije. Nasljednik je Ender 5 Pro 3D printera koji svojim karakteristikama omogućuje jednostavno i lako 3D printanje modela velikim brzinama, novim “Sprite” directdrive ekstruderom, PC fleksibilnom podlogom, CR Touch sustavom i mnogo drugih poboljšanja. Ovaj 3D printer je DIY printer, tj. dolazi u modulima koje krajnji korisnik treba sastaviti u konačan 3D printer, pritegnuti i podesiti kako bi imao uspješno sklopljen 3D printer, a time i uspješan print. Procjena potrebnog vremena za sastavljanje navedenog 3D printera je cca 45 min.

CR-10 Max

CR-10 Max 3D printer je visoko precizan, kvazi-industrijski printer koji se može pohvaliti automatskim niveliranjem i velikim volumenom izrade, što ga čini idealnim za širok raspon aplikacija ispisa. Sa svojim američkim standardnim dizajnom, ovaj pisač nudi iznimnu pouzdanost i preciznost, što ga čini vrhunskim izborom za profesionalne korisnike i korisnike hobiste. Bilo da ispisujete velike ili male modele, CR-10 Max daje izvanredne rezultate svaki put.

FlashForge Creator 3 Pro

Ovaj 3D printer omogućuje potpunu fleksibilnost i povećanje produktivnosti postupka 3D printanjem zahvaljujući inovativnoj tehnologiji duplih, neovisnih ekstrudera. Njegova robustnost i preciznost čini ga iznimno prikladnim za primjene u industriji kao što je razvoj proizvoda, 3D printanje naprava za montažu i slično. Creator3 PRO opremljen je svim funkcijama koje omogućuju krajnjem korisniku potpunu kontrolu nad procesom 3D printanja, te zbog toga 3D printer opremljen je sa HD kamerom koja omogućuje nadzor procesa 3D printanja putem web sučelja (polarcloud ili flashcloud).

ATOS Compact Scan

ATOS serija industrijskih beskontaktnih 3D skenera koji koriste strukturirano plavo svjetlo isporučuju precizna skeniranja s detaljnom rezolucijom velikom brzinom. ATOS je razvijen s naprednim hardverom i inteligentnim softverom za ponovljiva i precizna mjerenja.

Ultimaker Cura

UltiMaker Cura je besplatan softver za 3D ispis jednostavan za korištenje kojem vjeruju milijuni korisnika. Fino podesite svoj 3D model s više od 400 postavki za najbolje rezultate rezanja i ispisa. Srce UltiMaker Cura je njegov moćan mehanizam za rezanje otvorenog koda, izgrađen kroz godine stručnog internog razvoja i doprinosa korisnika.

GrabCAD Print

GrabCAD-ova otvorena i poduzeće spremna softverska platforma pokreće aditivnu proizvodnju u velikim razmjerima putem povezanih rješenja. Novi GrabCAD Print Pro pomaže smanjiti radnu snagu i troškove podižući automatizirane procese, sljedivost i procjene po dijelovima korak dalje. Sada dostupno za FDM i SAF, uskoro za sve Stratasys tehnologije.

IdeaMaker

IeaMaker je softver za 3D rezanje koji automatski generira potpornu strukturu, istovremeno pružajući skup alata za ručno uređivanje i napredne svrhe. Neki primjeri uključuju PVA potporu, stvaranje stabilnije potporne strukture, stvaranje strukture koja se lako odvaja i smanjenje obilne potpore.

FlashPrint

FlashDLPrint je softver za rezanje koji je razvio Flashforge, a koji je posebno razvijen i koristi se za DLP/LCD 3D pisače. FlashDLPrint sadrži mnoge posebne funkcije za 3D ispis, čime se ostvaruje brz i točan ispis.

FlashPrint

ZEISS Quality Suite softverski je ekosustav koji ujedinjuje visokotehnološka 3D softverska rješenja koja ZEISS pruža u jednoj platformu.